Ohjeita ryhmäkeskusteluihin, haastatteluihin ja testeihin saapuville


Tutkimustilamme sijaitsevat Helsingin kantakaupungissa, Punavuoressa Fredrikinkadun ja Iso Roobertinkadun kulmassa osoitteessa:

Fredrikinkatu 20, sisäpiha, 00120 Helsinki.

Sisäpihalle kuljetaan Fredrikinkadun puolella olevasta porttikäytävästä, joka sijaitsee aivan raitiovaunupysäkin vieressä. Portti aukeaa näppäilemällä nelinumeroinen ovikoodi ja sen perään # -merkki. Portin ovikoodin numero on lähetetty tutkimukseen osallistuville vahvistuskirjeessä tai viestissä, jossa on myös tiedot sovitusta ajankohdasta sekä mahdollisesti muita ohjeita ja lisätietoja tilaisuuteen osallistuville.

Jos et ole saanut ovikoodia tai mikäli sinulla tulee ovikoodin kanssa tai muuten paikalle löytämisessä ongelmia, saat apua soittamalla puhelinnumeroon 050 345 7780.

Saavuthan paikalle n. 5–10 minuuttia ennen varsinaisen tilaisuuden alkua. Näin varmistamme, että tilaisuus pääse alkamaan ajallaan. 

Mikäli olet estynyt tulemaan sovittuna aikana tutkimustilaisuuteen, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan asiasta mahdollisimman pian meille, jotta voimme pyytää toista henkilöä tilallesi.

Kutsu tutkimustilaisuuksiin on aina henkilökohtainen. 

Julkisista kulkuneuvoista paikalle pääsee kätevimmin Rautatieaseman edestä raitiovaunulla numero 3 tai Lasipalatsin edestä raitiovaunulla numero 1, joiden pysäkki ”Iso Roobertinkatu” on Fredrikinkatu 20:n kohdalla. Raitiovaunulla numero 6 pääsee Bulevardille, josta on vain muutaman sadan metrin kävelymatka (pysäkki Vanhan kirkkopuiston eli ns. Ruttopuiston jälkeen Café Ekbergin kohdalla). 

Kampista bussit numero 14 ja 18 ajavat Punavuoreen Albertinkatua pitkin, jolloin meitä lähinnä oleva pysäkki on korttelin toisella puolella Uudenmaankadun ja Albertinkadun risteyksen jälkeen.