ISS-Otantatutkimus Oy


  • Perustettu 1980

  • SFS-ISO 20252 -laatustandardi

  • Takana yli 4500 laadukasta tutkimusprojektia

  • Asiakastutkimuksia 23 maassa, viidellä mantereella

  • Kattava kokemus eri toimialojen tutkimustarpeista

Otantatutkimus Oy on Raimo Hannosen vuonna 1980 perustama markkinatutkimusyritys. Olemme tehneet menestyksekkäästi yli 4500 laajaa tutkimusprojektia ammattimaisin menetelmin lukuisille eri toimialoille. Vankka kokemuksemme antaa pohjan tarjota juuri oikeat ratkaisumallit ja ratkaisut asiakkaidemme kehittämistarpeisiin. Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus alalta, sekä tutkimustoiminnasta että eri toimialoilta.
 
ASIANTUNTIJUUS: Olemme erikoistuneet asiakasymmärryksen tuottamiseen ja asiakaskäyttäytymisen analysoimiseen. Tarjoamme ratkaisuja niin B to B kuin B to C -asiakkuuksien ongelmakohtiin. Palvelumme räätälöidään myös sekä palvelu että tuoteyrityksiin. Viime vuosina olemme olleet vahvasti mukana myös laitteiden ja palveluiden käytettävyystutkimuksissa.

LAATU: Otantatutkimus Oy:n toiminta perustuu tinkimättömään laatuun. Olemme sitoutuneet SFS-ISO 20252 -laatustandardiin, joka kattaa myös alihankkijoidemme ja toimittajiemme laadunvarmennukset. Lisäksi noudatamme kansainvälisen kattojärjestön ESOMARin sääntöjä. Olemme saaneet korkeasta laadustamme erityistä kiitosta asiakkailtamme. Tutkimusten laatu on taannut luotettavuuden oikeiden johtopäätösten ja strategisten valintojen tekemiselle ja sitä kautta luonut mahdollisuuksia menestymiselle.

KANSAINVÄLISYYS: Yhdessä kumppaniemme kanssa olemme toteuttaneet tutkimuksia 23 maassa ja viidellä mantereella. Palvelemme niin ulkomaisia kuin kansainvälisiä kotimaisia yrityksiä niiden eri markkina-alueilla. Olemme pohjoismaisen yhteistyöjärjestön Nordic Research Alliancen jäsen.


Kirjoita alle viestisi. Mikäli haluat, että soitamme sinulle, jätä myös puhelinnumerosi.

ISS-Otantatutkimus Oy

Opastinsilta 8 B
00520 HELSINKI

Puhelin:  050 345 7780

Sähköposti: otantatutkimus@otanta.com